Siirry sisältöön

Alkuvuoden työntekijäinfot

Hei keikkatyöntekijä! Haluaisitko saada vinkkejä sujuvaan keikkailuun tai askarruttaako sinua jokin asia työsuhteeseen liittyen? Osallistu työntekijäinfoon, jossa Sarastia Rekryn henkilöstökoordinaattorit kertovat keikkailusta ja vastaavat kysymyksiin.

Työntekijäinfot pidetään joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 15. Infot järjestetään etänä Teamsin kautta. Tilaisuuteen voi osallistua vaikka mukavasti kotisohvalta! Jos et pääse tilaisuuteen paikan päälle, voit katsoa työntekijäinfon tallenteen milloin haluat.

Työntekijäinfon aiheina ovat asiointikanavat, Serenetti, verokorttiasiat, tiedoksi-välilehti, palkanmaksuaikataulu, ohjevideot sekä LOVe-lääkehoitokoulutukset.

Työntekijäinfojen aikataulut 2023

🔸 Torstai 2.2. – klo 15

🔸 Torstai 2.3. – klo 15

Miten osallistua?

  • Työntekijäinfoon osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Riittää, kun osallistuja klikkaa alla olevaa liittymislinkkiä oikeana ajankohtana.
  • Tietokoneella osallistujan ei tarvitse ladata Teams-sovellusta työntekijäinfoa varten, sillä infoon voi osallistua myös selaimen välityksellä. Puhelimella osallistuessa pitää ladata ilmainen Microsoft Teams -sovellus. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play kaupasta.
  • Tilaisuuteen voi tulla myös vain kuulolle, eli kamerayhteyden tai mikrofonin käyttö on vapaaehtoista. 😊

Osallistu infoon tästä

Työntekijäinfon tallenne

 

Ajankohtaista

Oiva vahvistus.