Siirry sisältöön

Laita LOVe-lääkehoitokoulutukset kuntoon!

Ovatko LOVe-lääkehoitokoulutuksesi ovat kunnossa? Muista lähettää meille todistukset tai ilmoittaudu koulutukseen!

Jos koulutukset ovat kunnossa, mutta todistukset eivät vielä löydy Sarastia Rekryn järjestelmästä, toimita suoritetuista ja voimassaolevista todistuksista selkeä kuva osoitteeseen (keikalle@sarastiarekry.fi), niin päivitämme tietosi.

Jos koulutukset eivät ole kunnossa, ilmoittaudu lääkehoitokoulutukseen SaRen kautta! Sarastia Rekryn kautta on mahdollista suorittaa LOVe-lääkehoitokoulutuksia seuraavasti:

  • LOP- ja PKV- paketti (omavastuuhinta 50e), joka on suunnattu lähihoitajille, ja hoitoalan-opiskelijoille.
  • MiniLOP-paketin (omavastuuhinta 50e) voi suorittaa ne, joilla ei ole aiempaa lääkehoidon osaamista tai opintoja (sosionomit, hoivatyöntekijät).
  • Sairaanhoitajan LOVe-paketin (omavastuuhinta 85e) voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU, GER ja halutessaan myös ABO.

Lisää infoa lääkehoitokoulutuksista löytyy täältä. Lääkehoitokoulutukseen voi ilmoittautua soittamalla Sarastia Rekryn asiakaspalveluun puh. 03 621 3900 (arkisin klo 8–15.30), lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta.

LOVe-koulutukseen osallistuja saa kattavan verkkokoulutusmateriaalin ja opiskelun voi tehdä omaan tahtiin. Verkkokoulutuksessa voi testata omia taitoja harjoitustenteillä.

Ajankohtaista

Oiva vahvistus.