luonnos

Keikkastartti

Keikkastartin aikana käymme yhdessä läpi keikkailuun liittyviä käytännön asioita: millä toimialalla ja missä yksiköissä haluat työskennellä, miten työtunnit merkitään palvelualustalle, sekä palkanmaksuun liittyvät asiat. Keikkastartissa sinun on myös mahdollista varata ensimmäinen työvuorosi!

Keikkastartti pidetään Skypen välityksellä – voit siis tehdä sen vaikka kotisohvalta! Tallenna opintosuoriteotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä mahdolliset työtodistuksesi etukäteen palvelualustallemme, vaikka jo heti rekisteröityessäsi työnhakijaksi. Varaa ulottuvillesi henkilöllisyystodistus ja pankkitilinumero keikkastarttiin.

Keikkainfo

Järjestämme verkon välityksellä pidettäviä Keikkainfo-webinaareja. Webinaarissa kuulet keikkailun käytännöistä. Voit osallistua keikkainfoon ennen kuin olet varannut keikkastarttiajan tai sen jälkeen.

Katso keikkainfojen ajankohdat

Varaa keikkastarttiaika

Valitse keikkastartti siltä alueelta, millä pääosin tulet työskentelemään. Kirjaa varauksen yhteyteen nimesi ja sähköpostisi lisäksi puhelinnumerosi ja asuin- tai työskentelypaikkakuntasi, sekä Mahdolliset erikoistoiveet tai -pyynnöt -kenttään opintoalasi, tutkintonimikkeesi tai työnimikkeesi. Saat varauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa roskapostikansiosi.

 

Klikkaa kalenteria varataksesi keikkastarttiajan.

Ajankohtaista