Sarastia Rekry Oy

Mikä Sarastia Rekry?

Sarastia Rekry turvaa joustavasti henkilöstöresursseja valtakunnallisesti hyvinvointialueilla ja kunnissa. Keskeisin toimintamme on sijaispalvelu.

Suurin asiakasryhmämme on hyvinvointialueet. Olemme inhouse-toimija: asiakkaamme ovat myös omistajiamme.

Helmikuussa 2019 toimintansa käynnisti sisaryhtiömme Onvire. Onvire tarjoaa henkilöstö- ja taloushallinnon tukipalveluita yksityisen ja kolmannen sektorin asiakkailleen.

Tutustu Onvireseen

Mistä tulemme?

Sarastia Rekryn historia ulottuu vuoteen 2005, kun Seutukeskus Oy Hämeen ideoima Seudullinen sijaispalveluyksikkö eli Sipaus-hanke käynnistyi kevällä 2005 yhteistyössä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa.

Vuonna 2008 hankkeen ympärille perustettiin yritys, Seuturekry Oy, jonka tarjoama sijaispalvelu käynnistettiin vuonna 2009. Kymmenisen vuotta myöhemmin 1.5.2019 emoyhtiö KuntaPro Oy:n ja Kunnan Taitoa Oy:n fuusioitumisen myötä Seuturekry Oy:n nimi vaihtui Sarastia Rekry Oy:ksi. Fuusiossa syntyi Suomen suurin kunta-alan henkilöstö- ja taloushallinnon tukipalveluita tarjoava yhtiö, Sarastia-konserni.

Toimitusjohtajan terveiset

Keikkatyö koukuttaa uudella tavalla. Kun hoito- ja hoiva-alan ammattilainen haluaa keskittyä työn ja ammatin ytimeen ja tehdä sen muun elämän ehdoilla, hän valitsee keikkatyön. Yhä useampi ammattilainen arvostaa sitä, että työtä voi tehdä silloin ja niissä yksiköissä, kuin itselle parhaiten sopii.

Työmahdollisuuksia tarjosimme vuonna 2021 yli 260 000 kertaa ja toteutuneita työtunteja kertyi yli 2,7 miljoonaa. Keikkalaiseksi ryhtyminen on mutkatonta, sillä haastattelemme potentiaaliset työntekijät etänä. Säästämme sijaisiksi haluavien ja omien rekrytoijiemme aikaa.

Järjestelmä- ja prosessikehitys ovat meille totta: yli kolmannes sijaisuuksista täyttyy automatiikan ja työtarjottimen kautta. Mobiiliapplikaatio on suosituin tapa varata itselle parhaiten sopivat työt.

Haluamme olla aidosti asiakkaidemme kumppani!

Jaana Jantola
toimitusjohtaja

Ajankohtaista