Siirry sisältöön

Nappaa kuva keikalta! Oiva vahvistus -kuvakampanja tuo keikkatyöntekijöiden arkea näkyviin

Sarastia Rekryn somekanavissa käynnistetään elokuussa Oiva vahvistus -kuvakampanja. Kampanjassa keikkatyöntekijöitä pyydetään lähettämään keikkakuvia SaRen somekanavissa julkaistavaksi. Kuvakampanjan tarkoituksena on tuoda keikkatyöntekijöitä ja keikka-arjen aitoja hetkiä näkyväksi.

Kuvia voi lähettää mistä tahansa keikkailuun liittyvästä. Kuvan voi napata esimerkiksi itsestä, työympäristöstä, työmatkalta, työvarusteista tai vaikkapa vapaapäivältä. Kuvia jaetaan Sarastia Rekryn Instagramissa ja Facebookissa syksyn aikana.

Miten osallistua kuvakampanjaan?

  • Kuvia voivat lähettää kaikki Sarastia Rekryn keikkatyöntekijät joko Facebookin tai Instagramin yksityisviestien kautta, WhatsAppilla numeroon 045 7881 7898 tai sähköpostilla osoitteeseen viestinta@sarastiarekry.fi
  • Kuvan yhteydessä voi lähettää lyhyen kuvauksen kuvanottohetkestä tai muun kivan keikkatervehdyksen
  • Kirjoita viestiin myös etunimesi tai nimimerkkisi, joka voidaan julkaista kuvan yhteydessä somessa. Laita lisäksi viestiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi, sillä arvomme kuvan lähettäneiden kesken maistuvia palkintoja!
  • Kuvia voi lähettää lokakuun loppuun (31.10.2022) asti

Huom! Lähettämällä kuvan työntekijä antaa suostumuksen kuvan julkaisuun Sarastia Rekryn somekanavissa. Huomioithan, että kuvassa ei saa näkyä henkilöitä, joilta kuvaaja ei ole saanut lupaa kuvien julkaisuun.

Ajankohtaista

Oiva vahvistus.