Palkka joka perjantai

Me Sarastia Rekryssä uskomme moderniin työelämään, ja siksi käytössämme on Palkka joka perjantai -malli ainoana julkisena toimijana Suomessa!


Mikä ihmeen PJP-malli?

PJP-mallissa 1-12 päivän sijaisuutta tekevälle tuntipalkkaiselle keikkatyöntekijälle maksetaan palkka joka perjantai! Eli esimerkiksi tällä viikolla tehdyistä työtunneista maksetaan palkka seuraavan viikon perjantaina (kunhan tunnit on merkittynä viimeistään maanantaiaamuna klo 8). Aika hienoa, eikö?

Mitä keikkatyöntekijän tulee muistaa PJP-mallissa?

  • Huolehdi, että jokaiselle työsuhteen päivälle on tehty Serenettiin työaikamerkintä (myös vapaapäiville), jotta palkka saadaan mahdollisten erilliskorvausten kanssa maksuun.
  • Mikäli tekemäsi lyhyet sijaisuudet jatkuvat ilman välipäiviä tai työsuhde kestää yli 12 päivää, siirryt automaattisesti päivä- tai kuukausipalkkalaiseksi. Tällöin peruspalkka maksetaan pääsääntöisesti kuukauden lopussa. Mahdolliset erilliskorvaukset maksetaan palkanmaksuaikataulun mukaisesti.
  • Työntekijät saavat palkkakuitin joko sähköisesti verkkopankkiin (toimittaja CGI) tai postitse kotiin. Huomioithan, että PJP -mallissa palkkalaskelma muodostuu vasta torstaina tai perjantai -aamuna.

PS. Tutustu myös palkkaesimerkkeihimme!


Kiinnostuitko keikkailusta? Rekisteröidy keikkatyöntekijäksi nyt ja aloita keikkailu!

Ajankohtaista