Keikkatyö rajavalvonnassa

Etsimme nyt palvelutyöntekijöitä Turun rajavalvontaan lentokentälle ja satamaan! Tarjolla eripituisia työvuoroja joka päivä.


Mitä työssä tehdään?

SATAMA: Sataman rajavalvonnan palvelutyöntekijä ottaa vastaan Turun satamaan saapuvia matkustajia ulkomailta ja tarkastaa heiltä todistuksen negatiivisesta koronatestituloksesta, lausunnon sairastetusta koronainfektiosta tai rokotetodistuksen. Työ tapahtuu sisällä Viking Linen ja TallinkSiljan terminaaleissa tai ulkona autokaistalla, jolloin pitää pukeutua sään mukaisesti. Työntekijä saa asianmukaiset suojavarusteet jokaista työvuoroa varten työpaikalla.

LENTOKENTTÄ: Lentokentän rajavalvonnan palvelutyöntekijä ottaa vastaan Turun lentokentälle saapuvia matkustajia ulkomailta ja tarkastaa heiltä todistuksen negatiivisesta koronatestituloksesta, lausunnon sairastetusta koronainfektiosta tai rokotetodistuksen. Työ tapahtuu Turun lentoasemalla saapuvien lentojen terminaalissa. Työntekijä saa asianmukaiset suojavarusteet jokaista työvuoroa varten työpaikalla.

Työhön perehdytys ja työvuorot

Keikkatyöntekijä voi itse päättää, mitkä työvuorot haluaa tehdä. Työvuorot varataan itse Sarastia Rekryn sähköisessä järjestelmässä tai Sarastia Rekryn mobiilisovelluksen kautta! Mikäli haluaa varmasti työvuoroja, kannattaa keikkatyöntekijän merkitä itsensä varmaksi tekijäksi avautuviin työvuoroihin.

SATAMA: Työvuorot kestävät noin kaksi tuntia ja ne alkavat kello 6.30 sekä kello 18.30. Työhön perehdytetään. Tiimijohtaja on mukana koko vuoron ajan ja vastaa perehdytyksestä sekä suojavarusteiden pukemisesta ja hygieniasuojautumisesta.

LENTOKENTTÄ: Tarjolla on eripituisia työvuoroja. Työhön perehdytetään ensimmäisessä työvuorossa. Omalla autolla tullessa palvelutyöntekijöillä on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin. Kokoontuminen työvuoron alussa annettuna aikana lentoaseman alakerran aulassa.

Lataa Sarastia Rekryn mobiilisovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta:

 

Kuka voi hakea palvelutyöntekijäksi Turun rajavalvontaan?

Kaikki yli 18-vuotiaat, työhön ei vaadita koulutusta. Edellytyksenä sujuva suomen kielen osaaminen ja välttävä englannin kielen osaaminen (palvelutyöntekijän tulee pystyä kommunikoimaan englannin kielellä). Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen tai lisätyöksi!

Palkkaus

Rajavalvonnan palvelutyöntekijän tuntipalkka on 12,24 e / tunti.

Miten hakea palvelutyöntekijäksi Turun rajavalvontaan?

Hae töihin helposti tästä linkistä!

Ajankohtaista