Keikkatyö rajavalvonnassa

Etsimme nyt palvelutyöntekijöitä Turun rajavalvontaan! Tarjolla kahden tunnin työvuoroja joka päivä.


Mitä työssä tehdään?

Sataman rajavalvonnan palvelutyöntekijä ottaa vastaan Turun satamaan saapuvia matkustajia ulkomailta ja tarkastaa heiltä todistuksen negatiivisesta Covid-19 -testituloksesta tai lausunnon sairastetusta koronavirustaudista. Työ tapahtuu sisällä Viking Linen ja TallinkSiljan terminaaleissa tai ulkona autokaistalla, jolloin pitää pukeutua sään mukaisesti. Työntekijä saa asianmukaiset suojavarusteet jokaista työvuoroa varten työpaikalla.

Työhön perehdytys ja työvuorot

Työvuorot kestävät noin kaksi tuntia ja ne alkavat kello 6.30 sekä kello 18.30. Keikkatyöntekijä voi itse päättää, mitkä työvuorot haluaa tehdä. Työvuorot varataan itse Sarastia Rekryn sähköisessä järjestelmässä tai Sarastia Rekryn mobiilisovelluksen kautta! Mikäli haluaa varmasti työvuoroja, kannattaa keikkatyöntekijän merkitä itsensä varmaksi tekijäksi avautuviin työvuoroihin.

Työhön perehdytetään. Tiimijohtaja on mukana koko vuoron ajan ja vastaa perehdytyksestä sekä suojavarusteiden pukemisesta ja hygieniasuojautumisesta.

Lataa Sarastia Rekryn mobiilisovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta:

 

Kuka voi hakea palvelutyöntekijäksi Turun rajavalvontaan?

Kaikki yli 18-vuotiaat, työhön ei vaadita koulutusta. Edellytyksenä ainoastaan sujuva suomen kielen osaaminen, englannin taito katsotaan eduksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen tai lisätyöksi!

Palkkaus

Rajavalvonnan palvelutyöntekijän tuntipalkka on 12,24 e / tunti.

Miten hakea palvelutyöntekijäksi Turun rajavalvontaan?

Hae töihin helposti tästä linkistä!

Ajankohtaista