Tapahtumat

Olemme mukana näissä tapahtumissa – tule tapaamaan meitä!

Keikkatyöntekijät ja keikkailusta kiinnostuneet

Rekry, työelämä & koulutus Savo 2019, Kuopiossa 10.9.2019

Rekry, työelämä & koulutus Savo 2019 -messut kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset. Tapahtuman seminaarin puhujaksi on tulossa mm. Arman Alizad.

Lähihoitaja on POP, Helsingin messukeskuksessa 6.9.2019

Joka vuosi tärkeiden ja mielenkiintoisten ammatillisten luentojen lisäksi paikalla on tavattavissa SuPerin asiantuntijat, lukuisa määrä ajankohtaisia näytteilleasettajia, toimintaa, tietoa ja hauskoja kilpailuja.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lastensuojelupäivät 2019, Tampere-talo, 1.-2.10.2019

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® on kaksipäiväinen koulutustapahtuma, joka koostuu mielenkiintoisista pääsalipuheenvuoroista ja vapaavalintaisista alaseminaareista ja vierailukohteesta. Koulutus- ja seminaarisisältöjen lisäksi lastensuojelupäivät tarjoavat hyvän tilaisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa, sillä lastensuojelupäiville osallistuu vuosittain yli 1 000 henkilöä.

Varhaiskasvatus-messut 2019, Finlandia-talo, Helsinki 4.10.2019

Varhaiskasvatus-messut järjestetään upeissa puitteissa Finlandia-talolla!
Luvassa ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa, loistavia esityksiä, kohtaamisia, ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen. Mukana on tuttuun tapaan myös laaja ja monipuolinen varhaiskasvatusalan näyttely.

Lähihoitaja on POP Kangasala, Kangasala-talo 31.10.2019

Varhaiskasvattaja Keski-Suomi, Jyväskylän Paviljonki 1.11.2019

Tervetuloa oppimaan uutta, kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tapaamaan tuttuja ja viihtymään Keski-Suomen Varhaiskasvattaja 2019 -koulutustapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin perjantaina 1.11.2019!

Apuvälinemessut, Tampere 7.-9.11.2019

Tapahtuma tarjoaa tietoa, tuotteita, palveluja, erilaisia ratkaisuja sekä ammattilaisten että kuluttajien näkökulmasta. Yhteisöömme kuuluu apuvälineiden käyttäjät, heidän läheisensä sekä apuväline-, kuntoutus-, hoiva- ja sosiaalialan ammattilaiset ja päättäjät.

TEEMAT:  Robotiikka & Teknologia | Esteettömyys & Saavutettavuus | Kuntoutus & Hyvinvointi

Myynnilliset tapahtumat

Terveys ja talouspäivät, Pori SAMK 22.-23.8.2019

Tarjolla on ajankohtaisia luentoja sekä mielenkiintoisia näkökulmia terveyteen ja talouteen liittyen. Osallistujilla on mahdollisuus myös tutustua  alan uusimpaan tarjontaan sekä verkostoitua näyttelyssä.

Kuntamarkkinat, Kuntatalo Helsinki 11.-12.9.2019

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti. Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet.

MediCongress 2919, Hotelli Lasaretti Oulu 1.-2.10.2019

Medicongress -tapahtumassa on tarjolla tänä vuonna ennennäkemätön ohjelmakattaus ja luvassa onkin kansainvälisiä huippupuhujia sekä suomalaisia eturivin päättäjiä. Tämän vuoden tapahtumassa puhuttavat etenkin sote-palveluiden integraatio, hyvinvoinnin johtaminen ja organisaation vetoivoimaisuuden kasvattaminen.

Rekrytoija 2019, Hotelli Ilves Tampere 6.-7.11.2019

Rekrytoija on vakiinnuttanut paikkansa kunta-alan rekrytoinnin ykköstapahtumana vuosittaisella 100 – 130 osallistujamäärällään. Ohjelmassa on joka vuosi huikeita puheenvuoroja rekrytoinnin aallonharjalta.

Public Sector Executives, Sibeliustalo Lahti 12.-13.11.2019

Kotihoito & Palveluasuminen, Finnkino Tennispalatsi Helsinki 26.-27.11.2019

Kotihoidon ja palveluasumisen kehitys jatkuu – marraskuussa keskustelu käy kuumana, kun asiantuntijat kokoontuvat kehittämään alan tulevaisuutta yhdessä! Tapahtumassa on mukana entistäkin enemmän ajankohtaisia näkökulmia ja tämän vuoden ohjelmaan on koottu mielenkiintoa herättävimmät teemat ja caset.

Loistava tekijä – keikkalaisten tapahtuma

Loistava tekijä – keikkalaisten tapahtuma kerää yhteen keikkalailun ammattilaiset ja kaiken, mitä keikkailusta pitää tietää. Tervetuloa Hämeenlinnaan 19.9.2019!

Mitkä ovat keikkatyöntekijän oikeudet ja velvollisuudet? Miten työssä kohdatut aggressiot ja haastavat asiakaskohtaamiset käsitellään? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudutaan syyskuussa Hämeenlinnassa!

Katso ohjelma ja ilmoittaudu