Work 2019

09.10.2019 10:30 | Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu, Suomi (Avaa kartta)

WORK 2019 on työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen työelämän ja rekrytoinnin, kouluttautumisen ja yrittäjyyden teemoja. Tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ensimmäisen kerran ja se sai innostuneen vastaanoton noin 4600 messukävijältä. 

Tapahtuman pääteemat näkyvät niin näytteilleasettajissa kuin ohjelmasisällösäkin, tarjolla onkin runsaasti hyödyllistä ja mieleenpainuvaa tietoa.  WORK 2019 -tapahtuma on juuri sinulle, jos mietit uusia opiskelumahdollisuuksia, olet ”between the jobs” -tilanteessa, haluat kuulla ajankohtaisia puheenvuoroja innostavilta puhujilta tai mietit yrittäjyyttä vaihtoehtona urapolullasi.

Teemat kattavat laaja-alaisesti eri aiheita:

  • Työelämä ja rekrytointi: tarjolla verkostoitumista, erilaisia rekrytointimahdollisuuksia, uratarinoita, somen hyödyntämistä työnhaussa ja henkilöbrändäystä.
  • Koulutus: pääset tutustumaan oppilaitoksiin eri koulutusasteilla, kuulet erilaisista opiskeluvaihtoehdoista ja mahdollisuuksista opiskella ulkomailla.
  • Yrittäjyys: kuullaan yrittäjyystarinoita, tutustutaan erilaisiin yrittäjyysverkostoihin ja saat faktoja yrityksen perustamiseen. Tiedätkö sinä mitä on kevytyrittäjyys?  Yrityksiä start-upeista globaaleihin yrityksiin!
  • Tulevaisuuden työ: mitä on työelämä tulevaisuudessa ja uuden ajan ammatit? Miten digitalisaatio muokkaa työkulttuuria?

Lue lisää tapahtumasta