Aloita keikkailu

Keikkailun aloittaminen on helppoa!

Rekisteröidy keikkatyöntekijäksi ja varaa työhaastatteluaika:

    • verkossa.  Ajanvarauskalenterista löytyy vapaita aikoja, mutta jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit myös soittaa meille. Työhaastatteluajan pääset varaamaan tästä. Aikaa varatessasi, valitse ensin se toimiala ja työskentelyalue, missä pääsääntöisesti ajattelet työskenteleväsi.
    • puhelimitse: 03 621 3900.

Työhaastattelu keikkailun aloittamiseksi

Työhaastattelun aikana käymme yhdessä läpi keikkailuun liittyviä käytännön asioita: millä toimialalla ja missä yksiköissä haluat työskennellä, miten työtunnit merkitään palvelualustalle, sekä palkanmaksuun liittyvät asiat. Työhaastattelussa sinun on myös mahdollista varata ensimmäinen työvuorosi!

Haastattelijasi lähettää sinulle erikseen sähköpostilla videokokoukseen linkin, josta osallistut työhaastatteluusi varattuna ajankohtana – voit siis tehdä sen vaikka kotisohvalta! Tallenna opintosuoriteotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä mahdolliset työtodistuksesi etukäteen palvelualustallemme heti rekisteröityessäsi työnhakijaksi, jotta kaikki on valmiina ennen työhaastattelua. Näin pääset työhaastattelun jälkeen varaamaan keikkoja saman tien. Varaa työhaastatteluun ulottuvillesi myös henkilöllisyystodistus ja pankkitilinumero.

Missä voi keikkailla?

 

Käy katsomassa esittelyjä työyksiköistä