Keikkailu Sarastia Rekryssä

Keikkaile silloin kun sinulle sopii

Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä (ylityörajat huomioiden). Meillä voit tehdä töitä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii; olit sitten päätoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen, sivutoiminen keikkailija tai hoitovapaalla oleva vanhempi.


Trustmary Reviews

Keikkatöitä valtakunnallisesti

Kauttamme on tarjolla runsaasti keikkatöitä sosiaali- ja terveysalalla, varhaiskasvatuspalveluissa sekä ateria- ja puhtaanapitopalveluissa valtakunnallisesti. Voit tehdä keikkatöitä eri paikkakunnilla riippumatta asuinkunnastasi – talvet voit keikkailla asuinpaikkakunnallasi ja kesät mökkipaikkakunnalla!

Käytössämme on yhteinen rekrytointijärjestelmä sisaryhtiömme Onviren kanssa. Kun rekisteröidyt keikkatyöntekijäksi kauttamme, voit napata keikkoja myös Onviren työyksiköistä!

Keikalle kahdessa sekunnissa

Tarjolle tulee jatkuvasti työvuoroja, jotka voit varata järjestelmämme sähköisen työtarjottimen kautta. Työtarjottimelta näet työvuorot niissä yksiköissä, mitkä olet itsellesi tallentanut tai voit selailla koko toimialueemme työvuoroja.

Käytössäsi on myös saatavillaolokalenteri, johon voit tallentaa ne ajankohdat, jolloin olet varmasti käytettävissä. Tallentamalla saatavillaoloaikasi kalenteriisi automatiikka yhdistää sinut sopiviin työvuoroihin jopa 2 sekunnissa! Voit myös tallentaa kalenteriin ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä – tällöin työtarjouksia ei lähetetä sinulle turhaan.

 

Kiinnostuitko? Aloita keikkailu