UKK

Kuka voi keikkailla Sarastia Rekryn kautta?

Pääsääntöisesti Sarastia Rekryn kautta voi keikkailla sosiaali-
ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo valmistunut. Myös esimerkiksi ateria- ja puhtauspalveluissa on tarjolla keikkatöitä.

Miten aloitan keikkailun?

Rekisteröidy järjestelmäämme, täytä tietosi ja soita tämän jälkeen asiakaspalveluun puh. (03) 621 3900. Sinulle sovitaan keikkastarttiaika, joka toteutetaan Skypen tai puhelimen välityksellä. Kun haluat päästä nopeasti aloittamaan keikkailun, liitä jo ennen keikkastarttia järjestelmään omiin liitetiedostoihisi opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset kokemuslisälaskentaa varten.

Mitä minun pitää lisätä järjestelmän omiin liitetiedostoihini?

Liitetiedostoihin on tärkeää lisätä opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset mahdollista kokemuslisälaskentaa varten jo ennen keikkastarttia.

Miten haen avointa työpaikkaa, joka on haussa Sarastia Rekryn kautta?

Mene osoitteeseen www.sarastiarekry.fi ja kohtaan Avoimet työpaikat. Valitse työtehtävä ja paina kohdasta ”Hae”, jolloin pääset täyttämään tietosi järjestelmäämme. Jos et ole rekisteröitynyt, täytyy sinun rekisteröityä ennen hakua.

Mikä työehtosopimus Sarastia Rekryllä on käytössä?

Käytössämme on AVAINTES.

Voiko Sarastia Rekryssä työskennellä alaikäiset?

Meillä voivat työskennellä myös alaikäiset, lukuun ottamatta vammaispalvelujen yksiköitä. Ala-ikäiset eivät myöskään saa tehdä yövuoroja.

Ajankohtaista