Usein kysyttyä

Kuka voi keikkailla Sarastia Rekryn kautta?

Pääsääntöisesti Sarastia Rekryn kautta voi keikkailla sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo valmistunut. Myös esimerkiksi ateria- ja puhtauspalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa on tarjolla keikkatöitä.

Miten aloitan keikkailun?

Osallistu keikkainfoon tai katso infon tallenne ja täytä lomake Lähde keikalle -sivun ohjeiden mukaan. Haastattelu toteutetaan Teamsin tai puhelimen välityksellä. Kun haluat päästä nopeasti aloittamaan keikkailun, liitä heti lomakkeelle opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset kokemuslisälaskentaa varten.

Mitä minun pitää lisätä rekisteröitymislomakkeen liitetiedostoihin?

Rekisteröitymislomakkeen liitetiedostoihin on tärkeää lisätä opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset mahdollista kokemuslisälaskentaa varten jo ennen työhaastattelua.

Miten haen avointa työpaikkaa, joka on haussa Sarastia Rekryn kautta?

Valitse Avoimet työpaikat -sivulla työtehtävä ja paina kohdasta ”Hae”, jolloin pääset täyttämään tietosi palvelualustallemme. Jos et ole rekisteröitynyt, täytyy sinun rekisteröityä ennen hakua.

Voiko Sarastia Rekryssä työskennellä alaikäiset?

Meillä voivat työskennellä myös alaikäiset, lukuun ottamatta vammaispalvelujen yksiköitä. Alaikäiset eivät myöskään saa tehdä yövuoroja.

Mikä työehtosopimus Sarastia Rekryllä on käytössä?

Käytössämme on AVAINTES.

Ajankohtaista