Usein kysyttyä

Kuka voi keikkailla Sarastia Rekryn kautta?

Pääsääntöisesti Sarastia Rekryn kautta voi keikkailla sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo valmistunut. Myös esimerkiksi ateria- ja puhtauspalveluissa on tarjolla keikkatöitä.

Miten aloitan keikkailun?

Rekisteröidy palvelualustallamme, täytä tietosi ja soita tämän jälkeen asiakaspalveluun puh. (03) 621 3900. Sinulle sovitaan aika haastatteluun, joka toteutetaan Skypen tai puhelimen välityksellä. Kun haluat päästä nopeasti aloittamaan keikkailun, liitä jo ennen haastattelua palvelualustalle omiin liitetiedostoihisi opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset kokemuslisälaskentaa varten.

Mitä minun pitää lisätä palvelualustan omiin liitetiedostoihini?

Liitetiedostoihin on tärkeää lisätä opintorekisteriote tai tutkintotodistus sekä työtodistukset mahdollista kokemuslisälaskentaa varten jo ennen keikkastarttia.

Miten haen avointa työpaikkaa, joka on haussa Sarastia Rekryn kautta?

Mene osoitteeseen www.sarastiarekry.fi ja kohtaan Avoimet työpaikat. Valitse työtehtävä ja paina kohdasta ”Hae”, jolloin pääset täyttämään tietosi palvelualustallemme. Jos et ole rekisteröitynyt, täytyy sinun rekisteröityä ennen hakua.

Voiko Sarastia Rekryssä työskennellä alaikäiset?

Meillä voivat työskennellä myös alaikäiset, lukuun ottamatta vammaispalvelujen yksiköitä. Alaikäiset eivät myöskään saa tehdä yövuoroja.

Mikä työehtosopimus Sarastia Rekryllä on käytössä?

Käytössämme on AVAINTES.

Ajankohtaista