Tietoa työntekijälle

Keikkoja voi varata myös mobiilissa!

Selaa ja varaa keikkoja mobiilisovelluksessa silloin, kun itsellesi sopii! Lataa Sarastia Rekryn mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.


Verokortti

Saamme verokorttitiedot sähköisesti suoraan Verohallinnolta. Palkastasi peritään veroprosentti sen tiedon mukaan, minkä olemme saaneet sähköisesti suoraan verottajalta.

Verokortin prosentti määräytyy verottajan määräämän tuoreimman prosentin mukaan. Ensimmäisen kerran suorahaun mukaisia verotietoja on käytetty 11.11.2022 palkanmaksupäivänä.

Jos olet ilmoittanut verokortilla ilmoitettua suuremman pidätysprosentin ennen verokortin tai muutosverokortin hakua, tulee sinun ilmoittaa halutessasi uusi korotettu veroprosentti Sarastia Rekryyn palvelupyynnöllä. Voit tarkastaa oman veroprosenttisi vero.fi -sivulta.


Sote-ammattikortti

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun.

Sote-ammattikortin rekisteröintipisteet sairaanhoitopiireittäin


Koulutukset

Tarjoamme keikkatyöntekijöillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit. Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Sarastia Rekryn tai Onviren kautta lähiaikoina. Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu lääkehoidon opinnot.

Ilmoittautuessa keikkalainen sitoutuu suorittamaan hänelle tilattujen kurssien tentit (6kk sisällä), osallistumaan hänelle varattuihin tentteihin ja tekemään vähintään 3 keikkavuoroa tenttien suorittamisen jälkeen (3kk sisällä).

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti:

  • LOP- paketti, joka on suunnattu lähihoitajille (LOP ja PKV).
  • MiniLOP-paketin voi suorittaa ne, joilla ei ole aiempaa lääkehoidon osaamista tai opintoja (sosionomit, hoivatyöntekijät)
  • Sairaanhoitajan LOVe-paketin voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU ja GER. Ilmoita myös, mikäli haluat suorittaa Loven ROK-, PSYK- ja LAS-kurssin sekä SPR:n ABO-koulutuksen.
  • SuuLOP-kurssin voivat suorittaa ne, jotka työskentelevät hammashuollossa

Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset verkkokoulutukseen ja ilmoitamme tenttiajankohdasta sähköpostitse. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Sovittu tenttiaika tulee perua viimeistään 48 tuntia aikaisemmin. Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta, jonka aikana on suoritettava tentit.

Lääkehoitokoulutukseen voit ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 03 621 3900, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Lääkkeenanto-näytöt ovat tärkeä osa koulutuskokonaisuutta. Näytöt ovat pääsääntöisesti yksikkökohtaiset. Olethan tarvittaessa yksikkösi esihenkilöön tai vastaavaan yhteydessä, jotta voit näytöt antaa. Näyttötodistusta ei tarvitse toimittaa Sarastia Rekryyn.

Onko sinulla lääkehoitokoulutus suoritettuna? Lisää lääkelupa järjestelmään omiin liitetietoihisi ja lisää luvat omiin lupiin ja taitoihin. Ohjeet siihen löytyvät tästä artikkelista.


Ohjevideot järjestelmän käytöstä

Olemme tehneet ohjevideoita järjestelmämme käytöstä.

Siirry ohjevideokanavalle


Missä voi keikkailla?

Tutustu työmahdollisuuksiin työyksiköittäin!

 

Ajankohtaista