Tietoa työntekijälle

Sote-ammattikortti

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun.

Sote-ammattikortin rekisteröintipisteet sairaanhoitopiireittäin

Koulutukset

Tarjoamme keikkatyöntekijöillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit.

Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Sarastia Rekryssä tai Onviressä lähittäin.

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti;

  • LOP- ja PKV- paketti (50€), joka on suunnattu lähihoitajille.
  • MiniLOP-paketin (50€) voi suorittaa ne, joilla ei ole aiempaa lääkehoidon osaamista tai opintoja (sosionomit, hoivatyöntekijät).
  • sairaanhoitajan Love-paketin (85€) voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU, GER ja halutessaan myös ABO.

Myös opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu 2/3.

Sarastia Rekry tukee lääkehoitokoulutusta maksamalla osan koulutuksesta ja työntekijä maksaa verkkokoulutuksen vain omavastuuhinnan (50 € / 85 €). Ilmoittautumisen jälkeen Sarastia Rekry lähettää laskun (postitse) tarkistettuaan oikeutesi koulutusmahdollisuuteen. Tilaamme verkkokoulutustunnukset, kun tieto maksun suorituksesta on Sarastia Rekryyn tullut. Jo maksettua LOVe-laskua emme palauta.

Tunnustilauksen yhteydessä ilmoitamme tenttiajankohdasta. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta.

Lääkehoitokoulutukseen voi ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 03 621 3900, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta.

 

Ohjevideot järjestelmän käytöstä

Olemme tehneet ohjevideoita järjestelmämme käytöstä.

Siirry ohjevideokanavalle

 

Missä voi keikkailla?

Keikkatöitä on tarjolla lukuisissa yksiköissä ympäri Suomea!

Käy tutustumassa osaan yksiköistä videoiden avulla alla olevasta linkistä:

Katso esittelyvideoita yksiköistä

Ajankohtaista