Tietoa työntekijälle

Keikkoja voi varata myös mobiilissa!

Selaa ja varaa keikkoja mobiilisovelluksessa silloin, kun itsellesi sopii! Lataa Sarastia Rekryn mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.


Verokortti

Työntekijän tulee itse toimittaa verokortti Sarastia Rekryyn, sillä emme saa verokortteja suoraan verottajalta. Verokortin voi toimittaa kolmella tavalla (valitse vain yksi tapa!):

TAPA 1: Lisää verokortti liitetiedostona järjestelmään ja laita lisäyksestä tieto Sarastia Rekrylle sähköpostitse tai palvelupyyntönä. Tämä on tärkeää, sillä emme saa erillistä ilmoitusta lisätyistä liitteistä järjestelmän kautta.

TAPA 2: Lähetä verokortti skannattuna tai kuva verokortista sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.

TAPA 3: Lähetä verokortti kopiona tai alkuperäisenä postitse osoitteeseen Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna.

Varmista ennen lähetystä, että lähetät verokortin, etkä päätöstä verotuksesta. Esimerkkikuvat löydät täältä.


Sote-ammattikortti

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun.

Sote-ammattikortin rekisteröintipisteet sairaanhoitopiireittäin


Koulutukset

Tarjoamme keikkatyöntekijöillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit. Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Sarastia Rekryn tai Onviren kautta lähiaikoina. Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu 2/3.

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti:

  • LOP- paketti (50€), joka on suunnattu lähihoitajille (LOP, PKV ja Rokotus).
  • MiniLOP-paketin (50€) voi suorittaa ne, joilla ei ole aiempaa lääkehoidon osaamista tai opintoja (sosionomit, hoivatyöntekijät).
  • sairaanhoitajan LOVe-paketin (85€) voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU, GER, Rokotus ja halutessaan myös ABO.

Sarastia Rekry tukee lääkehoitokoulutusta maksamalla osan koulutuksesta ja työntekijä maksaa vain verkkokoulutuksen omavastuuhinnan (50 € / 85 €). Ilmoittautumisen jälkeen Sarastia Rekry lähettää laskun (postitse) tarkistettuaan oikeutesi koulutusmahdollisuuteen. Tilaamme verkkokoulutustunnukset, kun tieto maksun suorituksesta on saapunut Sarastia Rekryyn. Jo maksettua LOVe-maksusuoritusta emme palauta.

Tunnustilauksen yhteydessä ilmoitamme tenttiajankohdasta. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Sovittu tenttiaika tulee perua viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Tenttiin saapumatta jättämisestä lähetämme aiheutuneista järjestelykuluista laskun (40€). Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta, jonka aikana on suoritettava tentit.

Lääkehoitokoulutukseen voit ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 03 621 3900, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta.

Onko sinulla lääkehoitokoulutus suoritettuna? Lisää lääkelupa omiin tietoihisi. Ohjeet siihen löytyvät tästä artikkelista.


Ohjevideot järjestelmän käytöstä

Olemme tehneet ohjevideoita järjestelmämme käytöstä.

Siirry ohjevideokanavalle


Missä voi keikkailla?

Tutustu työmahdollisuuksiin työyksiköittäin!

 

Ajankohtaista