Tietoa työntekijälle

Sote-ammattikortti

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä sote-ammattikorttia. Kortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen tai organisaation henkilöstökortti.  Ammattikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Sote-ammattikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Ammattikortti on maksuton, mutta julkisen terveydenhuollon rekisteröintipisteet voivat periä rekisteröintipalvelusta omia kustannuksiaan vastaavan maksun.

Sote-ammattikortin rekisteröintipisteet sairaanhoitopiireittäin

Koulutukset

Tarjoamme keikkatyöntekijöillemme mahdollisuuden valtakunnalliseen LOVe-verkkokoulutukseen, johon sisältyy koulutuksen tentit.

Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on yksi tai useampi sijaisuus tehtynä Sarastia Rekryssä tai Onviressä lähittäin.

Koulutusosioita voi suorittaa seuraavasti;

  • LOP- ja PKV- paketti (50€), joka on suunnattu lähihoitajille.
  • MiniLOP-paketin (50€) voi suorittaa ne, joilla ei ole aiempaa lääkehoidon osaamista tai opintoja (sosionomit, hoivatyöntekijät).
  • sairaanhoitajan Love-paketin (85€) voivat suorittaa sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Tähän pakettiin kuuluvat LOP, PKV, IV, KIPU, GER ja halutessaan myös ABO.

Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat suorittaa LOVe-koulutuksen LOP-kurssin, mikäli opinnoista on suoritettu 2/3.

Sarastia Rekry tukee lääkehoitokoulutusta maksamalla osan koulutuksesta ja työntekijä maksaa verkkokoulutuksen vain omavastuuhinnan (50 € / 85 €). Ilmoittautumisen jälkeen Sarastia Rekry lähettää laskun (postitse) tarkistettuaan oikeutesi koulutusmahdollisuuteen. Tilaamme verkkokoulutustunnukset, kun tieto maksun suorituksesta on Sarastia Rekryyn tullut. Jo maksettua LOVe-laskua emme palauta.

Tunnustilauksen yhteydessä ilmoitamme tenttiajankohdasta. Tenttitilaisuudet ovat ryhmätenttejä. Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk tunnusten tilauksesta.

Lääkehoitokoulutukseen voi ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluumme 03 621 3900, lähettämällä sähköpostia (asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi) tai jättämällä palvelupyynnön järjestelmän kautta.

 

Ohjevideot järjestelmän käytöstä

Olemme tehneet ohjevideoita järjestelmämme käytöstä.

Siirry ohjevideokanavalle

 

Missä voi keikkailla?

 

Ajankohtaista