Tietoa työntilaajalle

Työntekijän perehdyttäminen

Sijainen on uusi yksikössäsi vain kerran. Kun perehdytät sijaisen hyvin heti ensimmäisessä työvuorossa, on hän ammattilainen jo seuraavan kerran tullessaan.

Sijaiset osaavat itse työn, mutta eivät tunne yksikkösi toimintatapoja. Ohjeista sijaiselle mistä tarvittavat työvälineet löytyvät, missä taukotila ja WC sijaitsevat, sekä muut yksikkösi oleelliset tiedot. Hyvällä perehdyttämisellä ja onnistuneella vastaanotolla varmistat sijaisen saapumisen yksikköösi uudelleen.

Voit lähettää meille yksiköstäsi lyhyen perehtymisohjeen, jota voimme jakaa sijaisille etukäteen. Lähetä perehtymisohje sähköpostitse asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.

Palaute työntekijöistä

Lähetä meille palautetta yksikössäsi keikkailevista työntekijöistä. Palkitsemme hyviä tekijöitä kuukausittain, ja kehitämme palveluamme ja ohjaamme työntekijöitämme kehittämistä vaativissa asioissa.

Lähetä palautteet sähköpostitse: asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi.

Palvelualustan ilmoitustaulu

Ilmoitamme ajankohtaisista asioista ja palveluun liittyvistä muutoksista palvelualustamme ilmoitustaululla. Luethan ilmoitustaulua säännöllisesti ajantasaisen tiedon saamiseksi.

Ilmoitustaulun löydät palvelualustalta selainikkunan oikeasta yläkulmasta kello-ikonia klikkaamalla. Ilmoitustaulun avautuminen kestää hetken – maltti on valttia.

Palvelualustan Tiedoksi-välilehti

Tiedoksi-välilehdeltä löydät esihenkilön käsikirjan ja muita hyödyllisiä ohjeita palvelumme käytön tueksi.

Tunnusten tilaaminen

Asiakkuuden alkaessa Sarastia Rekry luo palvelualustatunnukset niitä tarvitseville yksikön henkilöstön jäsenille. Tunnukset palvelualustalle voi tilata vain henkilö, jolla on jo tunnukset palvelualustalle.

Tunnukset tilataan sähköpostitse: tunnushallinta@sarastiarekry.fi tai palvelupyyntönä palvelualustalta.

Tunnuksia ei voi tilata itse itselleen – tarvitsemme aina tilaajan tai yksikön esihenkilön vahvistuksen.

Viestintäyhteistyö

Haluatko meidän julkaisevan esittelymateriaalia yksiköstäsi tai haluatko hyödyntää Sarastia Rekryn materiaalia kanavissasi? Jaamme mielellämme sosiaalisen median kanavissamme tietoa yksiköstäsi tai autamme tuottamaan teille sisältöä esimerkiksi editoimalla valmiita materiaaleja.

Voit lähettää meille esittelyn yksiköstäsi kuvan, videon tai tekstin muodossa.

Jos olet kiinnostunut viestintäyhteistyöstä, ota yhteys Sarastia Rekryn viestintään: viestinta@sarastiarekry.fi.

Ohjevideot palvelualustan käytöstä

Olemme tehneet ohjevideoita palvelualustamme käytöstä.

Siirry ohjevideokanavalle

Ajankohtaista