Usein kysyttyä

Mikä on nopein tapa tehdä tilaus?

Nopein tapa tehdä tilaus on tehdä se mobiilisovelluksen kautta tai tietokoneella.

Onko tilaukseni täytetty?

Kun tilaukseen kiinnitetään työntekijä, sekä tilauksen tekijä että tilaukseen kiinnitetty työntekijä saavat tästä tekstiviestin. Palvelualustalle kirjautumalla näet myös yksikkösi tilauskalenterin, josta näet, onko tilaukselle kiinnitetty työntekijä.

Kannattaako odottaa, ennen kuin antaa luvan kiinnittää sijaisen?

Jos esimieheltä tarvitaan erikseen lupa sijaisen kiinnittämiseen (esim. sijainen toivonut vain osaa työtehtävästä), kannattaa esimiehen antaa lupa mahdollisimman nopeasti. Sijainen ei ole velvoitettu odottamaan kiinnitystä, vaan hän voi varata toisen työvuoron, jos häntä ei ole vielä kiinnitetty.

Toiveissa tietty sijainen tai vuorosta sovittu suullisesti, miten tilaus tehdään?

Kolme tapaa:
  1. Tee tilaus palvelualustallamme, ja merkitse tilaukselle toivottu työntekijä
  2. Tee avoin tilaus, ja työntekijä voi käydä toivomassa vuoroa työtarjottimen kautta. Tällöin kuitenkin myös muut yksikön mahdolliset työntekijät voivat käydä toivomassa vuoroa.
  3. Työntekijä voi merkata saatavillaolokalenteriinsa varmaa saatavuutta, jolloin hän kiinnittyy uusiin tilauksiin automaattisesti.

Mikä on vasteaika ja miten se määräytyy?

Vasteaika tarkoittaa hakuaikaa, jonka tilaus on avoinna. Tilauksen tekijä saa tilausta tehdessään määrittää vasteajan sovittujen vasteaikasääntöjen puitteissa, minimi vasteaika on 2 h.  Automatiikka määrittää vasteajan, mikäli tilauksen tekijä ei sitä tee.

Mistä näen yksikköni avoimet tilaukset?

Avoimet tilaukset näet tilauskalenterista.

Ajankohtaista