Sarastia Rekry Oy

Keikkatyö koukuttaa uudella tavalla. Kun hoito- ja hoiva-alan ammattilainen haluaa keskittyä työn ja ammatin ytimeen ja tehdä sen muun elämän ehdoilla, hän valitsee keikkatyön.

Vuonna 2018 sijaisuuksia Seuturekryssä teki yli 4700 eri työntekijää. Yhä useampi ammattilainen arvostaa sitä, että työtä voi tehdä silloin ja niissä yksiköissä, kuin itselle parhaiten sopii.

Työmahdollisuuksia tarjosimme vuonna 2018 yli 100 000 kertaa ja toteutuneita työtunteja kertyi n. 1 350 000 yli 1000 eri työyksikössä.

Myös keikkalaiseksi ryhtyminen on entistä mutkattomampaa, sillä siirryimme sähköiseen työhönottoon. Säästämme sijaisiksi haluavien ja omien rekrytoijiemme aikaa.

Järjestelmä- ja prosessikehitys ovat meille totta: yli kolmannes sijaisuuksista täyttyy automatiikan ja työtarjottimen kautta. Mobiiliapplikaatiota on suosituin tapa varata itselle parhaiten sopivat työt. Tuotannossa on 7 ohjelmistorobottia ja puhelurobotti uusimpana.

Asiakkaitamme ovat kunnat ja kuntayhtymät, joita on jo kahdeksassa eri maakunnassa. Tarjoamme palvelumme inhouse-hankintoina.

Sijaispalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita rekrytointi- ja monipuolisia henkilöstön resursointipalveluja. Uusin palvelumme on ulkoistettu toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu

Haluamme olla aidosti asiakkaidemme kumppani!

Sarastia Rekry on osa Sarastia-konsernia. Sarastia Rekry Oy on entinen Seuturekry Oy.

Ajankohtaista